Izlet

Odlazak u prirodu opušta i pozitivno utiče na nas. S obzirom da smo svakodnevno izloženi stresu, suočavamo se s brojnim problemima i donosimo odluke koje utiču na našu budućnost, odmor od svakodnevnice najbolje je potražiti u prirodi. Iz tog razloga se Tim Centra „Fenix“ potrudio da i ove godine organizuje izlet našim korisnicima. Zajedno sa korisnicima odabrana je destinacija izletište Vrše. Uz muziku i zabavu druženje je proteklo u pozitivnoj atmosferi.

Izjave pojedinih korisnika:
–    Ovom prilikom želim da dam pozitivan utisak što se tiče odlaska na izlet. Sve je proteklo u najboljem redu i disciplini. Želim da dam pozitivan stav osoblju Fenix-a koje je pratilo izlet, kao i cjelokupnom sastavu ekipe.
–    Druženje je bilo prelijepo, atmosfera je bila opuštena, uz zabavu i igru uspjeli smo zaboraviti na tešku svakodnevnicu.
–    Bilo mi je fino, atmosfera je bila odlična, uz igranje i druženje proveli smo jedan lijep dan. Osoblje Fenix-a potrudilo se da nam ovaj dan učini posebnim. Zahvaljujem se svima koji su organizovali ovaj izlet.